Настільна версія
мова | язык

Названо лауреатів премії «Emmy»

26 Серпня, 14:16

Поділитися:

Минулої ночі в Лос-Анджелесі назвали переможців телевізійної премії «Emmy». Нагороду вручали вже в 66 раз, і абсолютним тріумфатором цьогорічної церемонії став серіал «У всі тяжкі» — на його рахунку п'ять нагород. Популярна телесага «Гра престолів», що отримала найбільше число номінацій, в результаті не виграла нічого.

В категорії «Драматичні серіали» статуетки дісталися відповідно проекту «У всі тяжкі», акторові Брайану Кренстону, що зіграв у фільмі головну роль, а також Аарону Полу і Анне Ганн як кращим акторам другого плану. Відзначили і сценариста стрічки.

«Еммі» за кращу режисуру отримав Кері Фукунага («Справжній детектив»). Кращою актрисою драматичного серіалу була названа Джуліанна Маргуліс за роботу в серіалі «Правильна дружина».

В категорії «Комедійні серіали» приз кращому акторові вкотре дістався зірці «Теорії великого вибуху» Джиму Парсонсу. Кращим фільмом стала «Американська сімейка», а актрисою — героїня серіалу «Віце-президент» Джулія Луї-Дрейфус.

Відзначили організатори і роботу команди міні-серіалу «Шерлок» з Бенедиктом Кабербетчем в головній ролі. Фільм, продовження якого з нетерпінням чекають фанати по обидві сторони океану, отримав нагороду за кращий сценарій однієї з серій, а сам актор був премійований в категорії «кращий виконавець ролі в міні-серіалі».
Помилковий заголовок — Yfpdfyj kfehtfnsd ghtvsї «Уььн»

26 Серпня, 14:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків