Настільна версія
мова | язык

Аня Добриднєва показала патріотичну фотосесію

28 Серпня, 16:26

Поділитися:

Аня Добриднєва постійно привертає увагу фотографів. Її фотознімки не один раз прикрашали обкладинки українських журналів, демонструвалися на всіляких тематичних виставках, артистка із задоволенням брала участь в різноманітних фотопроектах. Тепер солістка популярної групи Пара Нормальних зняла чудовий патріотичний фотосет. 

Об'єктив фотокамери відверто любить Аню Добриднєву, підкреслюючи її природну привабливість і передаючи глибину обраного образу. Ось і цього разу солістка Пара Нормальних знялася в новій фотосесії — патріотичного спрямування. Ні, офіційних символів країни, як то прапор або герб, в ній не побачиш — тут глибина і лірика, ніжність і загадка, краса рідної природи і миле зачарування української дівчини. Аня Добриднєва безсумнівно залишилася задоволена результатами цієї роботи. 

"Я дуже рада, що знімки вийшли саме такими, — прокоментувала Аня. Адже ідея для цього фотосету народилася спонтанно, це був якийсь душевний порив, який було необхідно якнайшвидше задовольнити. Ми з моїм добрим другом і чудовим фотографом Сергієм Хмельовим тут же почали шукати локацію, яку я намалювала собі в голові, і знайшли її за сотню з гаком кілометрів від столиці — в старовинному Богуславі, заснованому ще Ярославом Мудрим. Неймовірної краси природа, прекрасна річка Рось і образ молодої українки — все це нагадує мені якісь христоматійні твори наших видатних українських письменників.  Я люблю нашу країну, живу тут, слухаю українську музику, дружу з українськими дизайнерами і ношу українські речі, гордо називаю себе українкою у всіх зарубіжних поїздках. Даний фотосет — це те, що мені близьке, це невід'ємна частина мене. Сподіваюся, що ці знімки припадуть до душі багатьом — не обов'язково тільки шанувальникам групи Пара Нормальних, але і всім, хто любить свою землю, хто любить свою Батьківщину", — розповіла співачка.
Помилковий заголовок — Fyz Lj,hbly'df gjrfpfkf gfnhsjnbxye ajnjctcs.

28 Серпня, 16:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій