Настільна версія
мова | язык

Принс оприлюднив футуристичний трек «U Know»

2 Вересня, 13:22

Поділитися:

Після рекордної чотирирічної перерви Принс готується випустити два нових альбоми 30 вересня: один записаний з учасницями дівочої групи 3rdEyeGirl «Plectrumelectrum» і сольний диск «Art Official Age». Раніше співак випустив два треки, «Breakfast Can Wait» і «Breakdown», а сьогодні на SoundCloud відбулася прем'єра ще однієї композиції, «U Know».  

Футуристичний слоу-джем прийшов з сольної платівки «Art Official Age» і, як було обіцяно, показує «класичне звучання Прінса».

Обидва альбоми: «Plectrumelectrum» і «Art Official Age» — символізують про повернення співака з студією Warner Bros. Після сумнозвісного розриву на початку 90-х років. Раніше повідомлялося, що на диску «Art Official Age» також з'явиться «агресивний і загрозливий» трек з Ритою Ора, «дика» композиція «The Gold Standard» і балада «This Could Be Us», натхненна Аполлон Котерія, яка відіграла одну з провідних ролей у фільмі «Purple Rain» (1984).

Що стосується 30-річчя шостого альбому Прінса, «Purple Rain» (1984), перевидання якого було оголошено на початку року — дата релізу досі невідома.
Помилковий заголовок — Ghbyc jghbk.lybd aenehbcnbxybq nhtr «Г Лтщц»

2 Вересня, 13:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон