Настільна версія
мова | язык

Аліса Савинська зняла кліп на пісню «Мольба»

2 Вересня, 16:22

Поділитися:

Події в Україні не залишать байдужою жодну розсудливу ​​людину. Свої співпереживання співачка Аліса Савинська висловила в пісні «Мольба», яку присвятила всім матерям українських героїв. 

«Коли я написала вірші «Мольба», — розповідає поетеса Лариса Архипенко, — я собі навіть уявити не могла, що може вийти така чудова пісня. Для мене це було, щось особисте, потаємне і, коли я почула пісню у виконанні Аліси, я не могла стримати сліз, настільки це проникливо виконано»

Аліса Савинська: «Спочатку я не планувала знімати відео на цю пісню, але після зустрічі з режисером Дімою Мухиним і продюсером Юрієм Фальосою всі сумніви відпали. Ідея зйомки з величезною кількістю запалених свічок, які символізують пам'ять, скорботу, надію, віру з елементами хроніки на екрані, мені сподобалася. Але ми зіткнулися з проблемою відсутності такої кількості білих великих свічок. Вся моя родина дві доби в гаражі відливала ці свічки вручну. Я пишаюся цією роботою і сподіваюся моя пісня допоможе багатьом знайти віру і надію на щасливе майбутнє».
Помилковий заголовок — Fkscf Cfdbycmrf pyzkf rksg yf gscy. «Vjkm,f»
2 Вересня, 16:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків