Настільна версія
мова | язык

Бумбокс вирушає в ювілейний тур

4 Вересня, 12:02

Поділитися:

Можна нескінченно довго писати про чарівні мелодії Бумбокса, унікальному сплаві стилів в якому працює група, співати дифірамби і розсипатися в компліментах. Не дайте себе заплутати. Рок-н-рол і хіп-хоп ніхто не відміняв. Приходьте на концерти туру «Бумбокс. 10 років» і переконайтеся в цьому самі.

В 2014 році українському гурту Бумбокс виконується 10 років. В 2004 році, в Києві, Андрій Хливнюк, Андрій Самойло та Валентин Матіюк заснували гурт. З того часу Бумбокс дали більше 700 концертів по всьому світу, випустили п'ять офіційних альбомів, написали музику до кількох фільмів та серіалів, записали кілька дуетів з такими музикантами, як Дмитро Шуров, Океан Ельзи, Баста, O.Torvald та взяли участь у ряді альбомів-триб'ютів. Пісні групи звучать в популярних телешоу і на радіостанціях, тексти розбирають на цитати, слухачі з нетерпінням чекають нових альбомів і концертів.

Тур «Бумбокс. 10 років» стартує 25 жовтня, з концерту у Львові. Європейська частина туру почнеться концертом у Варшаві, 4 листопада. Всього буде зіграно десять концертів — п'ять в Україні і п'ять у Європі. Концерти пройдуть у Львові, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Києві, Варшаві, Кракові, Відні, Празі, Антверпені і Парижі. Якими будуть ці концерти? Це буде унікальне тригодинне шоу — пісні з усіх альбомів, потужний звук, відеоряд, заснований на рідкісних архівних матеріалах, Андрій Хливнюк з мікрофоном, Андрій Самойло на гітарі, Олександр Люлякін за барабанами, Валентин Матіюк за вертушками і Денис Левченко на басу.

Бумбокс найбільше бояться перетвориться на групу, для якої ювілейні концерти і прощальні концерти відіграють більшу роль, ніж нові роботи. «Десять років, як з нами не грає Коля», «Сорок років в турі без заїзду додому», «П'ятий останній прощальний тур з симфонічним оркестром».
Тому важливо розуміти, що програма «Бумбокс. 10 років» в кожному конкретному місті туру буде зіграна лише один раз.

Розклад концертів Європейської частини туру «Бумбокс. 10 років»:
4 листопада, Warszawa, PL, «Basen»
5 листопада, Krakow, PL, «Studio»
8 листопада, Wien, A, «Chaya Fuera»
9 листопада, Prague, CZ, «Retro Music Hall»
11 листопада, Antwerpen, B, «Zappa»
12 листопада, Paris, Fr, «Pau Brazil»

Розклад концертів Української частини туру «Бумбокс. 10 років»:
25 жовтня, Львів, Палац Спорту «Україна»
4 грудня, Дніпропетровск, «Тайм-Аут»
13 лютого, Одеса, Палац Спорту
21 лютого, Київ, Палац Спорту
Харьків - дата уточнюється
Помилковий заголовок — <ev,jrc dbheif' d .dsktqybq neh

4 Вересня, 12:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон