Настільна версія
мова | язык

Новий альбом Братів Гадюкіних MADE IN UKRAINE з’явиться у вільному доступі

5 Вересня, 11:46

Поділитися:

8 вересня «Брати Гадюкіни» викладуть новий альбом «MADE IN UKRAINE» на оновленому сайті гурту у вільному доступі для прослуховування та завантаження — і все для того, щоб допомогти волонтерам. А 12 вересня відбудеться презентація нового альбому гурту для шанувальників та преси в Зеленому театрі.

Крім саме презентації нової музики, «Брати Гадюкіни» хочуть привернуть увагу до благородної справи волонтерів та їх роботи, адже гурт активно підтримує «Волонтерську сотню» (https://www.facebook.com/volonterskaya.sotnya). У кожного бажаючого допомогти буде можливість завантажити альбом та переказати гроші на допомогу пораненим та переселенцям з Криму та Сходу, що є сферою роботи групи. Активісти з «Волонтерської сотні» також будуть присутні серед гостей на концерті, буде проводитись збір коштів на допомогу постраждалим.

Арсеній Фінберг, координатор Волонтерської Сотні: «
В часи, коли я навчався в Києво-Могилянскькій академії, Брати Гадюкіни були для нас символом українського руху, представниками забороненої та вабливої української культури — справжньої культури, на відміну від широко розповсюдженої шароварщини. Я б порівняв їх — як культурне явище — з пітерськими мітьками — напівзаборонена, вільна, босяцька музика».

Нагадаємо, альбом «MADE IN UKRAINE» отримав свою назву в честь однієї з нових пісень гурту. В нього ввійде 16 треків. Шанувальників чекає зустріч з більш дорослими Братами, але, звичайно нікуди не ділась знайома кожному «фірмова» манера виконання та насичений різнобарвний саунд. Альбом буде витриманий в кращих традиціях групи — mix українського Rhythm & Blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів.

Трек лист:
1) Злидні
2) Грай!
3) Волосся на долоні
4) Чічка-Марічка
5) Пилип з конопель
6) Молишся, сину?
7) День народження
8) Nobody loves me
9) Рік шлюбу
10) Без тіні
11) Жаба
12) Чорна горівка
13) Міліон кубометрів
14) Secondhand man
15) Вниз по Черемошу
16) Made in Ukraine 
Помилковий заголовок — Yjdbq fkm,jv <hfnsd Ufl.rsyb[ ЬФВУ ШТ ГЛКФШТУ p’zdbnmcz e dskmyjve ljcnegs

5 Вересня, 11:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон