Настільна версія
мова | язык

Американський блюзмен Кіт Данн виступить у Києві 17 вересня

9 Вересня, 16:43

Поділитися:

17 вересня 2014 в 20:00 в «Майстер Класі» (вул. Лаврська, 16а) відбудеться концерт американського блюзмена Кіта Данна (Keith Dunn). У першому відділенні музикант виступить із сольною акустичною програмою (тільки губна гармоніка та голос!), а в другому до американця приєднаються українські музиканти з групи Train Four Blues Band. Концерт пройде в рамках авторського проекту Олексія Когана «Тема з варіаціями. Live».

Кіт Данн — виконавець блюзу родом з Бостона, який наразі мешкає в Європі. Його музику, просочену ритмами Дельти Міссісіпі, встигли оцінити меломани багатьох країн світу. Навесні 2014 блюзмен виступив в кількох містах України, серед іншого і в Києві в «Майстер Класі». Враховуючи інтерес до творчості американця з боку українських меломанів, центр Jazz in Kiev вирішив організувати повторний виступ Кіта Данна. Цього разу в розширеному форматі.

Альбом Данна Along With The Blues (1998), що складається переважно з авторського матеріалу, здобув широке визнання у любителів музики «несхожістю» на шаблони сучасного блюзу: тільки голос і гармоніка — рідкісний традиціоналізм для наших днів. Саме в сольному форматі пройде перша частина концерту: Кіт Данн співатиме і гратиме на гармоніці без супроводу інших інструментів.

Кіт Данн, який успадкував мелодійність Санні Бой Вільямсона і звук Літтл Уолтера, є офіційним представником гармонік фірми Hohner, дає майстер класи на найбільших світових фестивалях губної гармоніки. Список музикантів, з ким записувався і виступав Кит Данн, вражає.
Помилковий заголовок — Fvthbrfycmrbq ,k.pvty Rsn Lfyy dbcnegbnm e Rb'ds 17 dthtcyz
9 Вересня, 16:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)