Настільна версія
мова | язык

Пінк об'єдналася з Далласом Гріном для альбому «Rose Ave.»

9 Вересня, 23:01

Поділитися:

Зоряна американська поп-рок-співачка Пінк об'єдналася з канадським фолк/кантрі-виконавцем Далласом Гріном. Музиканти випустять спільний альбом під назвою «Rose Ave.» (від особи групи You + Me) 14 жовтня, про що Пінк повідомила в Twitter. На додаток до анонсу музиканти презентували перший спільний сингл «You And Me».

Даллас Грін, будучи лідером сольного акустичного проекту City And Colour, також є вокалістом/гітаристом пост-хардкор-групи Alexisonfire. Останній студійник Alexisonfire, «Dog's Blood», датується 2010 роком, тоді як City And Colour випустили повноформатний «Little Hell» у червні 2011 року. У складі проекту City And Colour Даллас Грін п'ять років тому став володарем престижної премії «Джуно» в категорії «Кращий композитор року».

Що стосується трикратної власниці «Греммі» Пінк — співачка випустила останній студійник «The Truth About Love» у вересні 2012 року на лейблі RCA. Диск дебютував на 1-ій сходинці хіт-параду Billboard 200 з результатом в 280 000 проданих копій на першому тижні. Згодом альбом двічі отримав платиновий статус з результатом понад два мільйони проданих копій в США.
Помилковий заголовок — Gsyr j,э'lyfkfcz p Lfkkfcjv Uhsyjv lkz fkm,jve «Кщыу Фму/»
9 Вересня, 23:01

Поділитися:

За матеріалами: muzgazeta.com

Теги: Пінк, Даллас Грін, You And Me

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків