Настільна версія
мова | язык

Анджеліна Джолі і Бред Пітт продали весільні фото за п'ять мільйонів доларів

13 Вересня, 13:57

Поділитися:

Ось уже рівно тиждень світові ЗМІ не втомлюються обговорювати весілля Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, а як же інакше, адже за відносинами цієї пари весь світ спостерігав з цікавістю останні дев'ять років. І, звичайно, всі з нетерпінням чекали, коли ж актори зв'яжуть себе узами шлюбу. Дочекалися!

З того моменту як у пресі з'явилися перші повідомлення про одруження пари, ця грандіозна подія з кожним днем продовжує обростати новими подробицями. Буквально днями стало відомо, що весільні знімки закоханих видання People і HELLO! придбали за п'ять мільйонів доларів.

Кожен журнал заплатив за весільні фотографії Бреда і Анджеліни по 2,5 мільйона доларів. Ще до весілля актори вибрали фотографа, з яким і працювали надалі, — поділилося анонімне джерело, яке також зазначило, що всі виручені з продажу світлин кошти знаменитості пожертвують на благодійність. Анджеліна і Джолі знали, що інтерес до фото з церемонії одруження буде величезний, тому вирішили продати кілька кадрів, щоб пожертвувати виручені гроші нужденним. Бред і Анджеліна і минулого робили щось подібне багато разів.

І справді, в 2008 році Джолі і Пітт продали фото близнюків Вів'єн і Нокса за 14 мільйонів доларів, які перерахували на рахунок їх благодійного фонду Jolie / Pitt Foundation, що підтримує численні гуманітарні проекти по всьому світу.

Нагадаємо що, весільне торжество знаменитості влаштували у власному замку Chateau Miraval, розташованому у Франції. Гостями заходу стали лише найближчі друзі пари — в цілому запрошених було не більше 22 осіб. Джолі віддала перевагу дуже традиційній білій сукні в підлогу від Atelier Versace зі старовинного мережива і шовку, створеного дизайнером бренду Луїджі Масси. А ось над фатою нареченої трудилися її діти — Меддокс, Пекс, Захара, Шайло, Вів'єн і Нокс. Саме їх малюнки лягли в основу дизайну.  
Помилковий заголовок — Fyl;tksyf L;jks s <htl Gsnn ghjlfkb dtcskmys ajnj pf gэznm vskmqjysd ljkfhsd

13 Вересня, 13:57

Поділитися:

За матеріалами: spletnik.ru

Теги: Джолі, пітт, фото, весілля

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон