Настільна версія
мова | язык

Бронзова Емі Уайнхаус з'явилася в Лондоні

15 Вересня, 21:49

Поділитися:

14 вересня в лондонському районі Камден відкрили пам'ятник Емі Уайнхаус. В цей день співачці виповнився б 31 рік. Автором монумента в натуральну величину став Скотт Ітон. Скульптура встановлена ​​на вході на ринок Stables Market, який знаходиться недалеко від будинку співачки, в якому вона померла в липні 2011-го року у віці 27 років.

Пам'ятник відкрив батько виконавиці Мітч Уайнхаус. «
Побачити Емі увічненою в такому вигляді — дуже хвилююча подія для мене. Скотт проробив дивовижну роботу, зафіксувавши її, начебто зупинивши красивий момент, — заявив Мітч. — Сім'я Уайнхаус дуже вдячна Скотту і ми сподіваємося, що статуя сподобається фанам Емі. Ми хочемо нагадати всім, що її талант і творча спадщина продовжують жити через її музику і через фонд Amy Winehouse Foundation».

В свою чергу кажучи про дизайн статуї, Скотт Ітон сказав: «Я хотів відобразити Емі в позі, яка відображала б її силу, але в той же час натякала на її вразливість. Рука на стегні, поворот голови, зім'ята спідниця, поворот стопи — це ті маленькі деталі, через які промальовується особистість».

Вибір місця для встановлення пам'ятника Мітч Уайнхаус пояснив тим, що він буде більш позитивним і буде відволікати фанів, які прийдуть віддати данину поваги його дочці, від її колишнього будинку, який «є поганим спогадом для всіх».
Помилковий заголовок — <hjypjdf Tvs Efqy[fec pэzdbkfcz d Kjyljys

15 Вересня, 21:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків