Настільна версія
мова | язык

Ані Лорак з дивною зачіскою в новому кліпі на трек «Медленно»

16 Вересня, 20:12

Поділитися:

Ані Лорак представила відео на пісню «Медленно», яка вже рік ротується на радіостанціях. Відео вийшло слідом за представленим у травні поточного року роликом «Мальви». 

«Медленно» — абсолютно жіноча історія, яку можливо слухати, чути і відчувати тільки серцем, — прокоментувала Ані Лорак. — Це дуже непроста пісня, до виконання якої я йшла дуже довго. Але емоційно я розуміла, що слова, написані авторами пісні Андрієм Сторожем і Оленою Поповою, виявляться близькими не лише мені, а й багатьом жінкам і дівчатам, які її почують. Тому що «Медленно» — абсолютно жіноча історія, яку можна слухати і відчувати тільки серцем. Мабуть, музика, і все те, що я вклала у виконання цієї пісні, скажуть більше, ніж слова. Адже тільки любляче серце може знайти відповідь на питання: що далі?»

Варто відзначити, що випущений реліз відрізняється від попередніх робіт Лорак: в кадрі більше не з'являються море і чоловіки. На зміну їм прийшов порожній будинок з холодними жінками. Багато шанувальників припускають, що така зміна настроїв пов'язана з особистим життям співачки. Також багато користувачів зауважили досить дивну зачіску співачки.
Помилковий заголовок — Fys Kjhfr p lbdyj. pfxscrj. d yjdjve rksgs yf nhtr «Vtlktyyj»
16 Вересня, 20:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон