Настільна версія
мова | язык

Артисти привітали військових з Днем танкіста душевним концертом

16 Вересня, 21:45

Поділитися:

14 вересня українські артисти відправилися в танкову частину розташовану в Десні (Київська обл.), щоб провести благодійний концерт і привітати хлопців та їх сім'ї з Днем танкіста.

Свято для військових влаштували на стадіоні військового містечка. Щиро і емоційно танкісти та їх сім'ї зустрічали виступи Сергія Гладира, Світлани Тарабарової, Tania BerQ, Олега Кензова, груп «Українські барви» та «Врода», вірші поетеси Римми Зюбіної та ін. Ведучою і співорганізатором акції та концерту стала телеведуча Соломія Вітвіцька. 

Військові роблять для народу дуже важливу справу і артисти, в свою чергу, намагаються підтримати і надихнути хлопців, передати емоції і підтримку від серця і душі, дати віру в силу України!

«Хлопці з військової частини в Десні сильні духом і вселяють віру в світле майбутнє!!! Я не тільки заспівав, а й багато спілкувався з хлопцями і почув всі історії з перших вуст... Це справжні мужні і сильні люди! Спасибі ВАМ за героїзм!»— розповів про свої враження Сергій Гладир. 

Світлана Тарабарова розтанцювала не тільки дітей військових, а й їх самих. «Була щаслива сьогодні співати для вас! Для людей, завдяки яким, мирні люди можуть спати спокійно! Мир всім!» — сказала співачка. 

Співачка Tania BerQ після виступу довго фотографувалася і спілкувалася з хлопцями. А Олег Кензов не тільки заспівав відомі пісні, а й пограв у баскетбол з солдатами. «Ви навіть не уявляєте, як приємно, коли хлопці, які через день або через тиждень поїдуть на війну, забувають про наболіле, відкривають душу, дають волю емоціям, запалюють енергією і позитивом!» — поділилася враженнями солістка групи «Українські барви» Оксана Стебельська. 

Байкери покатали військових на байках, а ті в свою чергу показали свої танки. Крім того байкери і волонтери зібрали 14500грн і гуманітарної допомоги для танкістів. Артисти дякують усім організаторам за можливість приєднатися до доброї справи. Повага, честь і хвала нашим солдатам!
Помилковий заголовок — Fhnbcnb ghbdsnfkb dsqcmrjdb[ p Lytv nfyrscnf leitdybv rjywthnjv

16 Вересня, 21:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків