Настільна версія
мова | язык

Найвеселіший концерт року: DZIDZIO в Stereo Plaza

18 Вересня, 23:29

Поділитися:

Безперечні зірки інтернету DZIDZIO, відомі Україні невпинними гастролями та та сольним концертом на стадіоні «Арена Львів», що зібрав більше ніж 25 000 глядачів, вперше проводять велике концертне шоу в Києві. 

15 листопада тисячі шанувальників різного віку і зберуться на яскраве концертне шоу в Stereo Plaza. А там буде все: нові і старі пісні та особливий відеоряд від DZIDZIO.

DZIDZIO – мегапопулярний український гурт, що був створений в місті Новояворівськ Львівської області 2009 року двома талановитими артистами Дзідзьом і Лесиком за підтримки їхнього земляка – Кузьми Скрябіна. Не дарма Дзідзьо називає Кузьму своєю «першою вчителькою». Дзідзьо – це самобутній артист з народу і спілкується й співає він так, щоб його розуміли прості люди. Завдяки його відомим монологам про ненаглядного колегу – свиню Мейсона, Дзідзьо став популярним.

DZIDZIO – беззаперечно зірка Інтернету! Адже тільки фан-клуб гурту в соціальній мережі Вконтакті є найбільшим серед українських виконавців і вже перевищує 200 000 прихильників, а кількість переглядів роликів гурту лише на офіційному каналі DZIDZIO в YouTube перевищила 30 мільйонів!

На сьогодні у складі гурту троє веселих музикантів – Дзідзьо, Лесик і Юлік, яким вдалося сколихнути український шоу-бізнес своєю ні на кого не схожою творчістю, оскільки колектив працює в жанрі комедійного антигламурного попу. DZIDZIO їздять з концертами по всій Україні на «Каділаку», який, як пожартував Дзідзьо в своєму інтерв’ю, дістався хлопцям в якості гонорару за виступ в одному мальовничому колгоспі. 
Помилковий заголовок — Yfqdtctksibq rjywthn hjre^ ВЯШВЯШЩ d Ыеукущ Здфяф

18 Вересня, 23:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків