Настільна версія
мова | язык

Брати Гадюкіни презентували альбом у Києві та почнуть тур Україною виступом у Львові

18 Вересня, 23:47

Поділитися:

12 вересня відбулась презентація нового альбому гурту «Брати Гадюкіни» для шанувальників та преси в Зеленому театрі. 

На презентації зібрались друзі, колеги, журналісти та найактивніші фанати гурту, які мали можливість не тільки купити квитки, але й отримати їх під час проведення численних конкурсів протягом останнього місяця. Також, на концерті були присутні активісти з «Волонтерської сотні». Цим та наступними концертами музиканти гурту хочуть привернути увагу до благородної справи волонтерів та їх роботи. Крім іншого, під час наступних виступів «Братів Гадюкіних» в турі Україною, буде проводитись збір коштів на допомогу постраждалим.

Сергій Кузін, Radio ROKS: «Незважаючи на невеликий зал, все було чудово, без зайвого пафосу. Мені дуже сподобалось, що музиканти такого рівня, за стільки років не втратили легкості та почуття гумору. І про що не можна не сказати – я просто в захваті від бек вокалу і духової секції! Звичайно, всі музиканти – на висоті, але це – окрема розмова. Для мене – це було як повернення на 20 років, в молодість, коли я міг слухати Гадюкіних тільки на касетах. І як тепер було кльово почути їх наживо! Цей концерт став найкращім з усіх концертів українських рок-гуртів, на яких я був, з того часу, як живу в Україні».

Сергій Большой, музичний продюсер: «Останній раз я був на концерті Гадюкіних дуже давно и с задоволенням пішов на цей. Я - старий шанувальник групи. Тому мене обрадували старі, перевірені часом хіти. А про нові пісні можу сказати, що вони зроблені в їх впізнаваному стилі. Адже Гадюкіни — це бренд, і тут експерименти, — ну скажемо, дабстеп, — мені здається, були б недоречні. А хлопці зробили все дуже тонко та органічно, в контексті свого стилю».

Нагадаємо, 8 вересня «Брати Гадюкіни» презентували новий альбом «MADE IN UKRAINE» на оновленому сайті гурту у вільному доступі для прослуховування та завантаження для допомоги волонтерам. У кожного бажаючого допомогти є можливість завантажити альбом та переказати гроші на допомогу пораненим та переселенцям з Криму та Сходу, що є сферою роботи групи «Волонтерська сотня».

Назвали альбом «MADE IN UKRAINE» — так само, як і одну з пісень. В нього увійшло 16 треків. Шанувальників чекає зустріч з більш дорослими Братами, але, звичайно нікуди не ділась знайома кожному «фірмова» манера виконання та насичений різнобарвний саунд. Альбом буде витриманий в кращих традиціях групи — mix українського Rhythm & Blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів.
Помилковий заголовок — <hfnb Ufl.rsyb ghtptynedfkb fkm,jv e Rb'ds nf gjxyenm neh Erhfїyj. dbcnegjv e Kmdjds
18 Вересня, 23:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон