Настільна версія
мова | язык

Пам'ять українських героїв, які загинули на Донбасі, закарбували у пісні на слова Шевченка

20 Вересня, 11:21

Поділитися:

Музиканти зі Львова написали пісню в пам’ять про українських героїв, які загинули на Донбасі в боротьбі з російськими окупантами. Текст пісні, який виконаний у жанрі ліричного альтернативного хіп-хопу, взято з вірша «Тополя» Т. Г. Шевченка.

Минуло майже пів року відтоді, як після анексії Криму, на Донбасі розпочалася боротьба за цілісність і незалежність України. У цій неоголошеній російсько-українській війні загинули вже тисячі українських солдат та невинних людей. Усі українці прагнуть перемоги над російськими окупантами та встановлення миру у нашій державі. Народ України об'єднався, щоб перемогти. Не менш важливу роль у цій війні відіграють музиканти, художники та представники мистецьких професій, які постійно допомагають та підтримують українську армію своєю творчою діяльністю.

Ще одним мистецьким жестом підтримки та висловлення поваги захисникам української незалежності став вихід у світ пісні гурту Хочу ЩЕ! – «Тополя». Музичний твір написаний в стилі ліричний альтернативний хіп-хоп на слова однойменного вірша Т. Г. Шевченка. «Ми хотіли зберегти пам'ять про українських героїв, які загинули на Донбасі, тому вирішили написати таку пісню, - розповідає вокалістка гурту Хочу ЩЕ! Наталя Чабан. - І вірш «Тополя», на слова Т. Г. Шевченка, видався нам максимально влучними для того, щоб описати той біль втрати, який переживає Україна, коли гинуть її діти».

Сподіваємося, що невдовзі на українській землі запанує мир і разом з ним відпаде потреба в написанні творчості зі змістом трагедії війни. 

Помилковий заголовок — Gfvэznm erhfїycmrb[ uthjїd? zrs pfubyekb yf Ljy,fcs? pfrfh,edfkb e gscys yf ckjdf Itdxtyrf

20 Вересня, 11:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон