Настільна версія
мова | язык

ТІК підтримав українську діаспору в найбільшому місті Канади

20 Вересня, 11:20

Поділитися:

У Торонто музиканти гурту ТІК взяли участь у щорічному фестивалі «Toronto Ukrainian Festival». Це наймасштабніший вуличний фестиваль у Північній Америці, на якому збираються поціновувачі української культури не тільки з Канади, але й США. 

У цьому році хедлайнером фестивалю став гурт ТІК. Зважаючи на те, що зараз увесь світ слідкує за подіями в Україні, концерт гурту зібрав нечуваний аншлаг.Цікаво, що поринути в атмосферу української музики і гостинності прийшли не тільки місцеві фанати гурту і представники діаспори, але й також звичайні канадці, які підтримують українців та їх європейський вибір. Багато місцевих жителів прийшли з українськими прапорами і в одязі національних кольорів України, а сам Віктор Бронюк виступав у футболці з написом «Я люблю Україну».

«На концерті панувала така дружня та весела атмосфера, що нерідко я забував, що знаходжусь у Канаді, а не в рідній Україні», - після концерту поділився своїми враженнями Бронюк.

Справжнім козирем програми стала, улюблена багатьма, пісня «Люби ти Україну», слова якої гості охоче підспівували разом з Віктором, і немов гімн вона декілька разів вибухала на сцені «Toronto Ukrainian Festival».
Помилковий заголовок — NSR gslnhbvfd erhfїycmre lsfcgjhe d yfq,skmijve vscns Rfyflb
20 Вересня, 11:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій