Настільна версія
мова | язык

Благодійна вистава «Дикун forever» зібрала кошти на допомогу силам АТО

20 Вересня, 11:06

Поділитися:

У Києві, за ініціативою громадської організації «Єдина сила України» за пiдтримки Ксенії Павловської, відбувся благодійний показ вистави «Дикун forever» у виконанні відомого актора Дмитра Суржикова. На заході було зібрано кошти на покупку зимової форми для батальйонів із зони АТО. 

Благодійний показ моноспектаклю «Дикун forever» пройшов на сцені клубу Decadence House при повному аншлазi. Українську постановку бродвейського шоу публіка зустріла бурхливими оплесками. Подивились виставу та внесли свої пожертви українські бізнесмени, меценати, громадські діячі, актори, музиканти та телеведучі – Володимир Горянський з дружиною, Дмитро Ступка, Ореста Бріт, Зоя Кінах, Максим Кузьменко, Яна Соломко з чоловіком Олегом, В'ячеслав Константиновський, Римма Зюбіна, Василь Вірастюк, Ігор Посипайко, Андрій Джеджула та інші. Ведучою вечора стала Соломія Вітвіцька. 

Також гості записали свої відеозвернення з побажанням бійцям якнайшвидшого відновлення миру та повернення додому. Запис буде відправлено до зони АТО разом з гуманітарною допомогою. 

«Наша команда волонтерів не раз бувала у зоні АТО, - розповіла голова Громадської організації «Єдина сила України» Ксенія Павловська, - тому ми добре знаємо, чого потребують хлопці. Наближається зима, і ми прагнемо заздалегідь забезпечити бійців теплим одягом, передати їм тепло наших сердець і таким чином продемонструвати, що ми всі переживаємо та молимося за них та мир в Україні. Я дуже хочу подякувати всім, хто прийшов на наш захід і зробив свій внесок у допомогу нашим захисникам».

Під час заходу також діяла виставка-ярмарок «Handmade украинского производителя», де відвідувачі змогли придбати еко-сумки, футболки і чохли для мобільних телефонів від брендів Ukrtorba та Ukrcase, квіткові ободки від дизайнера Алесі Ламанової, дитячі іграшки від бренду LuckyToys та біжутерію ручної роботи від бренду Юлії Гайдук «Лоскути щастя». Ярмарок відбувався під музикальний супровід півфіналіста шоу «Україна має талант» Анатолія Гернаденко та перкусіониста Костянтина Байдуша, всі кошти від продажу також були спрямовані на допомогу силам АТО.
Помилковий заголовок — <kfujlsqyf dbcnfdf «Lbrey ащкумук» ps,hfkf rjinb yf ljgjvjue cbkfv FNJ
20 Вересня, 11:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон