Настільна версія
мова | язык

Злетілися і загуділи — новий гурт «ХРУЩІ»!

24 Вересня, 22:35

Поділитися:

Цей гурт народився на фестивальному майданчику «Голос «Дзвона» лише в серпні цього року, але вже назбирав кілька десятків прихильників. «Хрущі» мають кілька спільних пісень і працюють над кліпом на композицію «Мішаня, нема WiFi».

Про те як зібрався такий чудовий колектив, чому львівські вулиці-найкращий простір для репетицій та плани на майбутнє «Хрущі» розповіли в ефірі телеканалу «ТРК Львів» в рамках програми «CMS».
Отож, четверо талановитих людей із зовсім різними професіями: Інна (солістка) — акторка Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки, Антоній(соліст) та Михайло (духові) — програмісти, Станіслав (барабанщик) — поліграфіст, люблять вони погудіти-поспівати, тому й назвали себе «Хрущами». До речі, повна назва гурту дуже поетична — «Садок вишневий коло хати, хрущі над вишнями гудуть, плугатарі з плугами йдуть».

Їхні пісні є авторськими. Цікаво, що тексти пишуть всі учасники гурту, відповідно й тематика доволі різна. Зараз музиканти перебувають у процесі пошуку власного стилю і ми можемо спостерігати за їхніми творчими експериментами. В інструментальному арсеналі гурту є такі цікавинки, як американський казу, що застосовується у музиці стилю скіфл та латиноамериканські ударні, які у поєднанні із чарівними голосами солістів просто-таки заворожують.

Створені в такий несприятливий для музики час, «Хрущі» яскраво дебютували і всіляко намагаються підтримувати патріотичні ідеї у своїй творчості. Тож бажаємо їм натхнення і творчих успіхів, з нетерпінням чекаємо нових пісень і виступів !
Помилковий заголовок — Pktnskbcz s pfuelskb — yjdbq uehn «{HEOS»!
24 Вересня, 22:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій