Настільна версія
мова | язык

Гурт «Патроничі» презентував дебютний альбом «Поки молоді»

26 Вересня, 12:57

Поділитися:

17 вересня в «Panorama Pub» івано-франківський гурт «Патроничі» презентував свій дебютний альбом «Поки молоді». Музиканти потішили своїх прихильників композиціями з нового альбому, старими хітами і, навіть заспівали кілька пісень, яких ще ніхто не чув.

Над дебютною платівкою «Патроничі» працювали впродовж року, до неї увійшло 13 різних за звучанням та настроєм треків. 

«Це дуже знакова подія для нас, до якої ми довго готувались, — коментує вокаліст гурту Андрій Гриньків. — Інколи навіть не вірилося, що зовсім скоро ми зможемо поділитися нашими здобутками з слухачами. Ми презентували альбом на концерті, на якому всі бажаючі могли послухати як композиції з альбому, так і зовсім нові пісні. Надіємось альбом «Поки молоді» сподобається усім! 

Концерт зібрав аншлаг. Публіка дуже тепло приймала усі композиції, котрі лунали того вечора, попри те, що більшість з них чула вперше. Всі пісні прихильники «Патроничів» супроводжували драйвовими танцями. І лише «Прапори» змусили їх зробити перерву і просто уважно вслухатися в текст. Цю пісню фронтмен гурту Андрій Гриньків присвятим воїнам Небесної Сотні…

«Ми приємно здивовані, що нас прийшла підтримати така велика кількість людей! – ділиться враженнями від концерту-презентації фронтмен «Патроничів» Андрій Гриньків. — Атмосфера була неймовірною, всі люди відривалися з нами від першої і до останньої хвилини концерту. Грати і співати для таких слухачів одне задоволення! Особливо дякуємо нашим друзям, які приготували для нас сюрприз – торт із зображенням обкладинки нашого альбому».

Детальніше з творчістю гурту можна ознайомитися на їхньому офіційному сайті.
Помилковий заголовок — Uehn «Gfnhjybxs» ghtptynedfd lt,.nybq fkm,jv «Gjrb vjkjls»
26 Вересня, 12:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків