Настільна версія
мова | язык

На тлі гонконгських протестів на території Китаю був заблокований Instagram

29 Вересня, 20:16

Поділитися:

Увечері 28 вересня користувачам Twitter почали повідомляти, що сервіс Instagram заблокований на території Китаю. ЗМІ пов'язаи таку ситуацію з протестами в Гонконзі. 

Про зіткненнях в Гонконзі, учасники яких вимагають від влади Китаю демократичних виборів глави адміністрації регіону і більшої незалежності від Пекіна, ЗМІ почали повідомляти ще в ніч з 27 на 28 вересня. Протестна кампанія отримала назву Occupy Central і до 28 вересня вилилася в активні зіткнення з поліцією, яка почала використовувати сльозогінний газ.

Ближче до вечора користувачі Twitter повідомили про повне блокування Instagram на території Китаю. Як припускає портал Business Insider, міра прийнята для того, щоб зупинити публікації знімків протестантів і уникнути подальшої ескалації конфлікту. 

Нагадаємо, 19 вересня ЗМІ повідомляли, що Рада безпеки Росії теж має намір обговорити з президентом Володимиром Путіним можливість відключення російського сегмента мережі від глобального інтернету випадку воєнних дій, масових заворушень та надзвичайних ситуацій.
Помилковий заголовок — Yf nks ujyrjyucmrb[ ghjntcnsd yf nthbnjhsї Rbnf. ,ed pf,kjrjdfybq Штыефпкфь

29 Вересня, 20:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван