Настільна версія
мова | язык

BEISSOUL & EINIUS стануть гостем Великого шоу The HARDKISS

30 Вересня, 19:01

Поділитися:

Електронні диваки з Вільнюса BEISSOUL & EINIUS, номінанти на «Кращого електронного артиста» литовської музичної премії «М.А.М.А», які днями презентували кліп на пісню українською мовою, стануть спеціальним музичним сюрпризом Великого шоу The HARDKISS. Подія відбудеться 9 жовтня в концертному клубі Stereo Plaza у Києві. 

B&E, які вже вразили Київ виступом на pre party відомого європейського Sziget Festival, привезуть власну програму в стилі electronic/soul зі смачної та атмосферної музики, самобутніх танців, нестандартного образу і вокалу.

«Анонсуючи майбутню подію, ми відмовилися від слова «концерт», – розповідає креативний продюсер The HARDKISS Вал Бебко. – Нам дуже хочеться зробити шоу, про яке будуть багато говорити і яке будуть довго пам’ятати. Український глядач заслуговує найякіснішої музики і чекає яскравих концертних постановок».

«Ми були неймовірно вражені українською публікою, – розповідають BEISSOUL & EINIUS про минулий виступ у Києві. – Вона чула нас вперше, але реакція була такою, ніби нас знають вже дуже-дуже давно, а наше відчуття було таким, ніби ми даємо концерт в Литві! В нашій країні поки що більшість людей виказують свої думки і позицію на інтернет-порталах під статтями – анонімно. А вийшовши на вулицю, всі відразу стають консервативними, тихими і нейтральними. А у людей в Україні немає ніяких масок – у них своя тверда і жива позиція. Ми з нетерпінням чекаємо повернення, щоб зустрітися знову».

Шоу The HARDKISS буде присвячене виходу першого альбому і триріччю гурту. Повторення цього музичного перформансу не буде, тому гурт запрошує всіх, з ким познайомився за три роки свого існування!

В трек-листі шоу будуть сюрпризи. Один із них – перша україномовна пісня The HARDKISS «Прірва», яка була написана нещодавно. В додаток до треків з дебютного CD «Laikas Paikas», який вийшов цієї весни і також створювався три роки, BEISSOUL & EINIUS вперше виконають свою пісню українською «Як ти й сказав». Кліп на неї був знятий в околицях Вільнюса, де музиканти ловили туман біля річки о 4-й ранку, блукали в густому нічному лісі, мокли під дощем та у водоспадах у димці ароматичних паличок. За тиждень його переглянуло і захоплено прокоментувало 10000 людей.

Після концерту в Stereo Plaza відбудеться камерний виступ BEISSOUL & EINIUS як спеціального гостя TruhanyOff Afterparty у новому Ping Pong Bar (деталі згодом на сторінці бару в Facebook), а 12 жовтня – сольний концерт в Дніпропетровську в арт-центрі «Квартира».
Помилковий заголовок — ИУШЫЫЩГД ? УШТШГЫ cnfyenm ujcntv Dtkbrjuj ije Еру РФКВЛШЫЫ

30 Вересня, 19:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван