Настільна версія
мова | язык

Валентин Стрикало відіграє концерт у Києві 11 жовтня

6 Жовтня, 20:19

Поділитися:

11 жовтня в київському клубі «Юність» виступить група «Валентин Стрикало». Відомий український колектив, чия популярність день за днем набуває все нових форм дасть сольний концерт у столиці. Музиканти виступлять з хітами з альбомів «Смирись и расслабься» та «Часть чего-то большего».

За словами самого Стрикало, його музика — це «удар по суспільству дегенератів». Вона для тих, кому в цьому суспільстві не подобається. Культовий молодіжний співак, поет і композитор став популярним на відеохостингу YouTube після того, як опублікував на початку 2008 року відеролики з піснями-зверненнями до Діми Білана, Тіматі, В'ячеславу Малежику, Потапу і Насті Каменських, Макsим і «Чай удвох». 

Два роки тому Валентин Стрикало він же Юрій Каплан створив в Україні нову групу, і з тих пір молодому співакові регулярно пропонують виступити в популярних клубах України та Росії. Концерти Валентина Стрикало проходили в Москві, Санкт-Петербурзі, Харкові, Києві, Донецьку та інших містах. Зараз послухати Валентина Стрикало приходять сотні фанатів, а сам він все частіше дає великі сольні концерти у великих клубах, де виконує всі свої пісні, а також кавери на інших популярних виконавців.
Помилковий заголовок — Dfktynby Cnhbrfkj dslsuhf' rjywthn e Rb'ds 11 ;jdnyz
6 Жовтня, 20:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон