Настільна версія
мова | язык

В «Мануфактурі» відбудеться Осінній фестиваль квітів

6 Жовтня, 20:23

Поділитися:

Яскрава, пишна і багата на барви осінь дарує нам неймовірні творчі можливості. Що можна зробити з простого листя? Як сплести килим з трави? Як зробити квіткові композиції в гарбузі? Все це, і набагато більше, Ви зможете пабачити на майстер-класах під час свята осінніх квітів в «Мануфактурі». 

Також в програмі дефіле квіткових суконь і ярмарок дизайнерських букетів. Крім того, 12 жовтня на території аутлет-містечка «Мануфактура» з 14 до 19 годин пройде розважальна програма в стилі гучних фестивалів блакитного узбережжя кінця 1920-х рр., Присвячена прем'єрному показу фільму «Магія місячного світла» в кінотеатрі Баттерфляй Кантрі. 

В цей теплий осінній день гості потраплять в атмосферу традиційного ярмарку 20-30-х гг. ХХ ст., На якій можна буде скуштувати та придбати фруктові конфітюри, фірмове печиво і вафлі, солодку вату і різнокольорові льодяники. На прикрашених квітами вулицях «Мануфактури» відвідувачі зможуть покататися на ретро велосипеді і подивитися на старовинні автомобілі. 

З 17 годин гостей чекає театральна вистава студії «Біла Ворона», виступ джазового колективу «Група-Йогурт» та розіграш подарунків, серед яких квитки в кіно і ексклюзивні кіно-сувеніри. Ведучий — зірка української поп-музики і шоу-мен Андрій Кіше. 
Помилковий заголовок — D «Vfyeafrnehs» dsl,eltnmcz Jcsyysq atcnbdfkm rdsnsd

6 Жовтня, 20:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван