Настільна версія
мова | язык

Співачка Слава поніжилася в ліжку з португальцем

15 Жовтня, 18:27

Поділитися:

Російська співачка Слава зняла відвертий відеокліп на нову пісню «Спелый мой». Зйомки проходили в Тоскані, у середньовічній резиденції італійського герцога. Це історія про любов юної діви і зрілого чоловіка. В кліпі особливий акцент зробили на постільних ласках ліричних героїв.

«
Нову, класну, соковиту пісню «Спелый мой» написав мені поет Михайло Гуцерієв, — повідала співачка Слава. — Коли я вперше прочитала вірші, вони мене дійсно зачепили. Композиція вийшла дуже оригінальною, вона про любов до зрілого чоловіка, про дуже сильні емоції. Приголомшлива музика народилася у Вікторії Кохани. Мелодія заворожує з перших акордів! Вийшла чарівна, магічна композиція».

Головна чоловіча роль дісталася португальському акторові Афонсо Вілела. «Це мій перший досвід зйомок у відеокліпі російської співачки, — прокоментував він. — Ролик здався мені особливим, і я із задоволенням погодився на таку привабливу пропозицію. Більш того, мені перевели слова пісні, так що я зміг відчути не тільки прекрасну музику, але й дуже чуттєві рядки». 

Зйомки проходили в інтер'єрах замку XV століття, в якому, до слова, знімався один з фільмів про Джеймса Бонда. Ідея кліпу належить самій Славі. Екранізувати композицію «Стиглий мій» довірили відомому італійському режисерові Альбіно Граціано.

Прем'єра кліпу «Спелый мой» намічена на початок листопада 2014 року.
Помилковий заголовок — Cgsdfxrf Ckfdf gjys;bkfcz d ks;re p gjhneufkmwtv
15 Жовтня, 18:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій