Настільна версія
мова | язык

Kasabian спантеличили публіку новим кліпом

16 Жовтня, 20:50

Поділитися:

Британські рокери Kasabian спантеличили фанів новим відеокліпом, знятим на пісню «Stevie» з нового альбому «48:13». В кліпі авторства Нініана Доффо розповідається символічна історія дитини з пробірки — піддослідного кролика з виробленими умовними рефлексами, що переживає стрес від зіткнення з реальним світом.

Нініан Доффо вперше працює з Kasabian. Досі кліпмейкер співпрацював з Міккі Бланко, Гремом Коксон, Дарвіном Дізом, Peace, Royal Blood і т.д., знімаючи для них ексцентричні видовищні відео.

Нагадаємо, «Stevie» став четвертим синглом з альбому «48:13» після «Eez-eh», «Bumblebeee» і «Bow». Окремим релізом композиція буде випущена 10 листопада 2014-го.

П'ята студійна платівка квартету з Лейстера «48:13» (названа так по тривалості її звучання) вийшла 9 червня 2014-го. Альбом дебютував на вершині британського хіт-параду, ставши четвертою поспіль роботою групи, яка домоглася такого результату.

Повністю програму нового альбому Kasabian представили на фестивалі в Гластонбері в червні цього року, виступивши в якості одного з хедлайнерів масштабного опенейра.
Помилковий заголовок — Лфыфишфт cgfyntkbxbkb ge,ksre yjdbv rksgjv
16 Жовтня, 20:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон