Настільна версія
мова | язык

У Львові Покрову святкували благодійним концертом «Героям Слава»

16 Жовтня, 21:27

Поділитися:

14 жовтня, у день Покрови,  у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбувся грандіозний благодійний концерт «Героям Слава». До міста Лева з приводу такого свята з‘їхалося багато відомих артистів: TARAKA (Польща), Оксана Білозір, Ірина Федишин, Світлана Тарабарова, Віктор Павлік, Сестри Тельнюк, Хор Руслани, Балет Життя, ТРІОДА, LAVIVO. Провели концертний вечір Дмитро Корнелюк та Анжеліка Рудницька.

Різножанрова концертна програма була ефектною та насиченою. Глядачі мали змогу дізнатися більше про українських вояків — наших героїв з передової. Короткі відеорепортажі про бойові подвиги військових бригад чи окремих солдатів демонструвалися після кожного артистичного номеру. Також під час концерту почесними відзнаками нагороджено трьох солдатів Збройних сил України. Символічно, що тепер саме 14 жовтня, у день Покрови Святої Богородиці, ми відзначатимемо День захисника вітчизни, адже колись це свято було найважливішим для українського козацтва.

Зіркові учасники виконували лише патріотичні композиції, підтримуючи тематику вечора, ділилися власними думками і побажаннями. Дуже тепло зал Львівської опери зустрів польський колектив TARAKA. Приємною несподіванкою для гостей був святковий марш від оркестру Академії сухопутних військ, які зустрічали глядачів ще у фойє театру.

Концерт наживо транслював канал ТРК «Львів», а всі зібрані кошти будуть передані сім’ям загиблих військовослужбовців в зоні АТО з Львівської області.
Помилковий заголовок — E Kmdjds Gjrhjde cdznredfkb ,kfujlsqybv rjywthnjv «Uthjzv Ckfdf»

16 Жовтня, 21:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон