Настільна версія
мова | язык

Пісню Pianoбой «Родина» зареміксував Макс Чорний

16 Жовтня, 22:14

Поділитися:

Макс Черный — ідеальний герой пісень Pianoбой. Альбом «Не Прекращай Мечтать» немов про нього написаний. Судіть самі. Топ-менеджер, який кинув роботу і присвятив життя вихованню доньки, ця людина колекціонує бумбокси і вініл з фанком 70-х років. Носить снепбекі, толстовки Old Navy і кросівки New Balance. Слухає Mobb Deep і Kris Kristofferson.

Макс їздив по Києву на величезному Каділлаку, викликаючи заздрісні погляди, а потім без жодного жалю пересів на метро. Його непросто впізнати в натовпі киян — бородатий чоловік в окулярах, зосереджено слухає плеєр, таких тисячі. Ось тільки у скількох за плечима сингли, що виходили на збірках Budhha Bar, не кажучи вже про три альбоми, один з яких «The New Sound of Ethnic Ukraine» побудований на семплах з архіву Національного радіо України?

Про ремікс пісні Pianoбой «Родина» Макс говорить наступне: «
Мені імпонує філософія Шурова. Хотілося віддати данину поваги цьому видатному музиканту і додати хіп-хоп традицій в пісню, що полюбилася багатьом».

У численних інтерв'ю, Дмитро Шуров розповідав, що альбом Pianoбой «Не Прекращай Мечтать» розпочався саме з пісні «Родина», яка була написана за рік з лишнім до його виходу. «Батьківщина в моєму уявленні — це те, що у тебе ніхто не відніме. Ми її носимо всередині, як один з наших життєво важливих органів. Наявність цього органу дає шанс прожити життя повноцінною людиною», — говорить Дмитро.

Помилковий заголовок — Gscy. Зшфтщ,jq «Hjlbyf» pfhtvsrcedfd Vfrc Xjhybq

16 Жовтня, 22:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван