Настільна версія
мова | язык

П'ятнадцятирічний шотландець відтворив голлівудську класику за допомогою Lego

17 Жовтня, 10:09

Поділитися:

Морган Спенс (Morgan Spence), підліток з невеликого шотландського міста Кілбарчейн, зняв двохвилинний ролик в техніці stop-motion, що повторює сцени зі знаменитих фільмів. Він використовував деталі конструктора Lego, щоб відтворити уривки з таких голлівудських стрічок, як «Сніданок у Тіффані», «Брудні танці», «Кримінальне чтиво», «Інопланетянин», «Титанік», «Життя Пі» та інших.

На створення підбірки у Моргана пішло три тижні. Кожну сцену він відтворював у міні-студії, обладнаній у власній спальні, і пізніше зізнався журналістам, що мріє зайнятися серйозним кіновиробництвом у айбутньому.

Ролик був знятий з використанням мініфігурок, зібраних британцем Уорреном Елсмором (Warren Elsemore), професійним розробником моделей Lego, для реклами його книги «Brick Flicks: 60 Cult Movie Scenes & Posters Made from Lego». Елсмор сам знайшов підлітка, що робить короткі відео з деталями конструктора, і запропонував йому спробувати втілити нову ідею.

Раніше Спенс вже був відомий в інтернеті завдяки музичному кліпу «Who Do you Love», також знятому в stop-motion за допомогою фігурок Lego.
Помилковий заголовок — Gэznyflwznbhsxybq ijnkfyltwm dslndjhbd ujkksdelcmre rkfcbre pf ljgjvjuj. Дупщ
17 Жовтня, 10:09

Поділитися:

За матеріалами: tjournal.ru

Теги: Lego, Morgan Spence

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій