Настільна версія
мова | язык

У Києві з’явилося кафе без цін, де відвідувачів перевірятимуть на рівень жлобства

20 Жовтня, 14:43

Поділитися:

У Києві на Ленінградській площі відкрили кафе, у якому немає встановлених цін. Є дошка, на якій крейдою написано, що пропонує гостю господар — відвідувачі платять стільки, скільки вважають за потрібне. 

Два друга — Тимур Гулієв та Іван Гнедов — скинулись своїми грошима і на восьми квадратних метрах створили кафе. Їх мета, як і у будь-якого бізнесу, — заробити. Але дещо (м'яко кажучи) незвичайним способом. За словами власників кафе, реакція відвідувачів на їхній креатив найрізноманітніша: від «класно» до «наш народ до такого не готовий». 

«Такі заклади є у Європі: в Чехії, Угорщині, в інших країнах. Ми вирішили спробувати, чи може це бути вигідно. Сподіваємося, що такий незвичайний підхід привабить до нас постійних відвідувачів, — розповів Гулієв. Припускаю, що більшість платитиме більше за собівартість і прибуток буде. Але вже те, що таке кафе в нас з’явилося, – індикатор «зрілості» нашого суспільства». 

Зазвичай продавець призначає ціну, з якою покупець погоджується чи ні. Схема роботи кафе Тимура та Івана перевертає ситуацію: «справедливість» визначає споживач, а продавець повинен прийняти цю пропозицію без заперечень. 
Помилковий заголовок — E Rb'ds p’zdbkjcz rfat ,tp wsy? lt dsldsledfxsd gthtdshznbvenm yf hsdtym ;kj,cndf

20 Жовтня, 14:43

Поділитися:

За матеріалами: tvi.ua

Теги: Київ, кафе, без цін

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон