Настільна версія
мова | язык

Наталія Бучинська та актор Володимир Талашко, підтримали акцію «Єднаємось в славетній родині!»

20 Жовтня, 14:43

Поділитися:

Народна артистка України Наталія Бучинська та актор Володимир Талашко, підтримали акцію «Єднаємось в славетній родині!». Захід відбувся з нагоди 10-річного ювілею Інституту екології, економіки і права та 180-річчя Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. 

У залі зібрались студенти, випускники різних років та викладачі, що щє раз підкреслило об'єднання поколінь. На одній сцені поєднались виступи студентів, відомих артистів, а також понад 100 вихованців танцювально-вокальних колективів зі всього Києва, які також прийшли привітати студентів та викладачів.

«Музика об'єднує, тому я з радістю приймаю участь в таких акціях. Cтуденти педагогічного університету — це наше майбутнє і ми повинні піклуватися про них. Коли держава у біді, маємо говорити і робити суспільство. Такі концерти велика наснага для майбутніх поколінь», — говорить Наталія Бучинська.

Під час свого виступу Наталія виконала пісню «Мова єднання», а завершився концерт піснею «Моя Україна». На сцену та у глядацьку залу вийшли одразу чотири дитячі та підліткові колективи, які уквітчали весь зал. Гладачі, як один, встали зі своїх місць та оплесками і зі сльозами гордості на очах співали разом з Наталею Бучинською «Ти шляхом праведним, святим йшла до волі, Україно. Ти перед ворогом своїм не ставала на коліна. Ти до омріяних зірок йшла крізь терни». Над головами всіх пирустніх у залі розгорнули величезний прапор України.
Помилковий заголовок — Yfnfksz <exbycmrf nf frnjh Djkjlbvbh Nfkfirj? gslnhbvfkb frws. «"lyf'vjcm d ckfdtnysq hjlbys!»

20 Жовтня, 14:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван