Настільна версія
мова | язык

Ольга Василюк не віддає нову пісню «Невеста» у французький серіал «для дорослих».

21 Жовтня, 08:21

Поділитися:

Цього літа відбулися зйомки дебютного кліпу Ольги Василюк на пісню «Невеста». Раніше виконавиця була відома в більш вузькому колі, оскільки виступала автором пісень для вітчизняних і російських зірок. 

І ось, нарешті, цієї осені, телеглядачам вдасться побачити дебютну роботу Ольги Василюк, але вже не в ролі саунд-продюсера або композитора для когось, а в ролі самої співачки.

Музика і слова до даної пісні написані Ольгою Василюк вже дуже давно. Але лише після появи кліпу на світ, до співачки звернулися французькі режисери з проханням продати їм права для використання даної композиції саунд-треком до такого собі «вечірнього» серіалу. Чи не зійшлася амбітна авторка із режисерами в ціні, чи все ж збентежила Ольгу наявність аж надто відвертих сцен в самому серіалі – не зрозуміло, але права на пісню французи так і не отримали.

Режисером кліпу «Невеста» виступив Віктор Скуратовський з групи «Друга ріка». В інтерв’ю він розповів, що деякі костюми Ольги Василюк для кліпу були виготовлені лише з живих пелюсток троянд і тонкого прозорого сатину.

Прем'єра кліпу відбудеться 27 жовтня. І сама співачка сподівається, що не залишить байдужим жодного глядача.
Помилковий заголовок — Jkmuf Dfcbk.r yt dsllf' yjde gscy. «Ytdtcnf» e ahfywepmrbq cthsfk «lkz ljhjckb[»/

21 Жовтня, 08:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван