Настільна версія
мова | язык

Всеукраїнський тур фільму «Поводир»

23 Жовтня, 14:43

Поділитися:

У цей понеділок, 20 жовтня, з міста Тернопіль розпочався всеукраїнський тур епічної історії Олеся Саніна «Поводир». Саме у Тернополі відбувся допрем’єрний показ фільму. 

Ексклюзивний кіносеанс зібрав повну залу глядачів різних поколінь. Уперше в історії України завдяки тифлоперекладу, технологію якого застосували на тернопільському показі стрічки «Поводир», глядачі з обмеженими можливостями зору також змогли повитися кіно разом з іншими. Більше сорока незрячих були присутні на показі. По закінченні перегляду зал аплодував стоячи. На сцену вийшли творці стрічки, глядачі вітали фільммейкерів з успішним проектом. Режисер фільму, Олесь Санін, близько години спілкувався з публікою, розповідаючи цікаві нюанси про зйомки та ще більше знайомлячи глядачів зі світом фільму «Поводир».

У вівторок, 21 жовтня, фільм показали у Хмельницькому. На черзі – Одеса, Херсон, Миколаїв, Кіровоград, Кривий Ріг, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Харків, Полтава, Ужгород, Чернівці, Івано-Франківськ, Львів, Луцьк, Житомир і Черкаси. Завершиться всеукраїнський тур зірковою прем’єрою, яка відбудеться у Києві 11 листопада.

Реліз стрічки запланований на 12 листопада 2014 року в усіх кінотеатрах України.
Помилковий заголовок — Dcterhfїycmrbq neh askmve «Gjdjlbh»
23 Жовтня, 14:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван