Настільна версія
мова | язык

Даша Суворова представила першу частину відеоісторії про Ніку Турбіну

24 Жовтня, 16:49

Поділитися:

Українська співачка Даша Суворова представила кліп на пісню «Чайки» — другий сингл зі свого третього студійного альбому «Насморк». На створення відео Дашу і режисера кліпу Кадима Тарасова надихнула творчість і трагічна доля поетеси Ніки Турбіної.

Кліп «Чайки» — це один з пазлів відеоісторії про життя поетеси, продовження і повну картину якої Даша Суворова і Chupacabra Production представлять зовсім скоро. Непрості відносини поетеси з навколишнім світом показані в кліпі «Чайки» через відносини між чоловіком і жінкою. Відеоробота наповнена символами та алегоріями, смерть порівнюється з минулою любов'ю, а кожна деталь у кадрі візуально відтворює душевні страждання героїні кліпу. Холодна напівтемрява, цвяхи, вбиті в клавіші фортепіано, перешкоди і «сніг» в численних телевізорах, які нагадують хрест, лист, який пише героїня і який, не читаючи, викидає герой... Загальний антураж кліпу, на думку його творців, передає ті настрої, які впродовж усього життя переслідували молоду поетесу Ніку Турбіну.

«Ми не заявляємо в кліпі Ніку, але ми створювали кліп «Чайки» з думками про неї, будучи натхненними її віршами, фільмами з її участю і про неї, — розповідає режисер Кадим Тарасов. — Ми з Дашею Суворовою вирішили знімати маленькі історії, не прив'язуючись до хронометражу, і в підсумку матеріалу, який ми відзняли, вистачить на два кліпи, і зовсім скоро глядачі побачать продовження — кліп «Метрономи». Завершить цю історію короткометражний фільм, де, склавши всі пазли, ми побачимо історію дівчинки, яка пише вірші, читає і одночасно проживає їх.

Після недовгої творчої паузи, під час якої співачка готувала новий музичний матеріал, з вересня 2014 Даша Суворова почала представляти шанувальникам результати своєї роботи. Не так давно співачка випустила кліп «КОМАТОЗ-любовь» і незабаром Даша презентує третє відео — на пісню «Метрономи». Прем'єра відбудеться одночасно з київською презентацією третього студійного альбому «Насморк», яка пройде на сольному концерті Даші Суворової в клубі Sentrum 27 листопада.
Помилковий заголовок — Lfif Cedjhjdf ghtlcnfdbkf gthie xfcnbye dsltjscnjhsї ghj Ysre Neh,sye
24 Жовтня, 16:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій