Настільна версія
мова | язык

Руслана Писанка вестиме телешоу «Я — струнка!»

27 Жовтня, 21:29

Поділитися:

Відома актриса і телеведуча, учасниця проектів «Танці з зірками» та «Вишка» Руслана Писанка вестиме на телеканалі «Україна» нове телевізійне шоу про схуднення «Я — струнка!».

Руслана ще влітку вирішила кардинально змінити своє життя і схуднути назавжди. Вона завела свій відеоблог на сайті і канал на Ютюбі з аналогічною назвою.

Колись, до участі у танцювальному шоу в 2006 році Руслана важила 120 кг. до кінця шоу скинула 17 кг. Зараз пишнотіла телеведуча важить приблизно 100 кг і поставила собі мету скинути 20 кг.

Шоу виходитиме в ефір орієнтовно з грудня по лютий. Планується 20 епізодів. Під час проекту 10 учасниць разом з ведучою Писанкою зроблять 10 важливих кроків для схуднення.

До речі, до 2 листопада можна спробувати стати учасницею нового шоу. Для цього треба скачати й заповнити АНКЕТУ. До анкети треба додати 2 якісні фотографії — портрет і у повний зріст. І надіслати все це за електронною адресою info@strunka.com.

Раніше повідомлялось, що співведучим проекту на телеканалі «Україна» стане Юрій Горбунов, але у прес-службі каналу «1+1», на якому працює популярний телеведучий та актор, це спростували. Виявилося, що пан Горбунов буде співведучим лише презентації проекту «Я — струнка!», пише Телекритика.

Про подробиці нового проекту буде відомо пізніше.
Помилковий заголовок — Heckfyf Gbcfyrf dtcnbvt ntktije «Z — cnheyrf!»
27 Жовтня, 21:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон