Настільна версія
мова | язык

«Молодість» ще раз покаже режисерську версію «Німфоманки»

27 Жовтня, 21:33

Поділитися:

Міжнародний кінофестиваль «Молодість» анонсував ще один показ режисерської версії «Німфоманки» Ларса фон Трієра. З 1 на 2 листопада в Кінотеатрі «Жовтень» – спеціальний додатковий сеанс режисерської версії фільму Ларса фон Трієра «Німфоманка», що триває п’ять з половиною годин. Початок – о 23:55.

Для прокату продюсери урізали авторську версію фільму фон Трієра й розбили на дві частини – обидві серії по черзі з’явилися на широких екранах минулого року. Режисерська версія стрічки – Спеціальна подія «Молодості-44».

Це історія еротичних переживань жінки від народження до п’ятдесятиріччя, розказана від імені головної героїні на ім’я Джо (Шарлотта Генсбур). Німфоманія – діагноз, який вона собі поставила. Сповідь Джо стає іронічною провокацією, тестом на гуманність та людяність глядача. Обираючи екстремальний спосіб зображення тілесності, режисер висміює все, що ненавидить у сучасному житті й сучасному кіно. Він зводить в одній кімнаті незайманого і «блудницю», випускаючи картину зі слоганом: «Забудь про кохання».

Першу з двох частин фільму представили на 64-му Берлінському кінофестивалі, другу – на 71-му Венеційському. Фон Трієр був проти його скорочення, та визнав, що це необхідно для світового релізу.
Помилковий заголовок — «Vjkjlscnm» ot hfp gjrf;t ht;bcthcmre dthcs. «Ysvajvfyrb»

27 Жовтня, 21:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків