Настільна версія
мова | язык

В кінотеатрі «Україна» відбулась прем’єра науково-фантастичного фільму «ІНТЕРСТЕЛЛАР»

7 Листопада, 15:54

Поділитися:

В кінотеатрі «Україна» відбулась прем’єра захоплюючого науково-фантастичного фільму «ІНТЕРСТЕЛЛАР» режисера Крістофера Нолана. В головних ролях Метью Макконехі, Енн Хетеуей та Джесіка Честейн. Зірковими гостями вечірки на честь презентації кінофільму були: співак та продюсер Захар і музикант та композитор Женя Хмара.

В основі сюжету «ІНТЕРСТЕЛЛАРА» - теорія американського фізика Кіпа Стівена Торна про так звані «кротові діри» - тунелі, що ведуть крізь час та простір. Група дослідників відправляється на космічну місію, протягом котрої все, що вони знали про часово-просторовий континуум, розлітається вщент.

Одним із зіркових гостей вечірки, присвяченої презентації кінофільму, став надзвичайно талановитий український музикант та композитор Женя Хмара. Він може відтворити на фортепіано мелодію, яку чув лише раз. Свій дар Женя неодноразово презентував публіці на престижних фестивалях і концертах не лише на Батьківщині. Ще з юних років Женя працював з відомим французьким маестро Дідьє Маруані а також Sonique (Франція), Barbara Tucker (США). Активну творчу діяльність в Україні розпочав у 2004 році, працюючи з Олегом Скрипкою, Валерією, Констянтином Меладзе. Відомий широкому колу слухачів Женя Хмара став після участі у талант-шоу «Україна має талант», де вразив суддів та глядачів геніальним виконанням власних композицій і феноменальними музичними пам’яттю та слухом.

Женю, нам відомо, що цей фільм для Вас у цьому році був найбільш очікуваним, тож які враження після перегляду?
«Фільм - просто бомба!!! Люди з мого найближчого оточення знають, як я цікавлюсь всім, що стосується космосу. За основу фільма насправді взяті реальні теорії, які поки що немає можливості перевірити в реальному житті. Я впевнений, що прийде час, коли людина підкорить не тільки Сонячну Систему, а й відправиться далеко за ії обрії. І що мені сподобалось найбільше, це те, що як і в «Аватарі», в фільм закладено набагато більше, ніж можна побачити на перший погляд!!!»

Враженнями від перегляду поділився зірковий гість вечірки, співак та продюсер Захар:
«Не читавши коментів про цей фільм і не дивившись трейлер, я був впевнений, що побачу космічну “стрілялку”, захоплення Землі інопланетянами чи щось на зразок цього. Я не чекав такої глибокої стрічки про людські почуття. Після сеансу я відразу “полетів” до найдорожчої донечки та дружини, щоб бути з ними якомога більше часу. Дорогою додому мене огорнув густий туман, відсутність вуличного освітлення і безлюдний Печерськ, саме це ще дужче підсилило враження від фільму. Рекомендую! Поспішайте переглянути, доки нашій цивілізації не настав кінець»

На презентації кінофільму також були помічені: Олеся Стефанко в компанії дизайнера Анастасії Іванової та Тетяни Тучі (власниці Lucky Look), художник Алексіс Олін, телеведуча Наталія Розинська, теле- та радіоведучий Саша Димов, Даша Медова (колишня учасниця колективу "Віа Гра"), телеведуча Даша Коломієць, дизайнер Віта Кін з чоловіком Романом Кіндрачуком та багато інших зіркових гостей.
Помилковий заголовок — D rsyjntfnhs «Erhfїyf» dsl,ekfcm ghtv’'hf yferjdj-afynfcnbxyjuj askmve «SYNTHCNTKKFH»
7 Листопада, 15:54

Поділитися:

Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Інтерстеллар, Женя Хмара, Захар, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван