Настільна версія
мова | язык

24 листопада у Львові відбудеться додатковий концерт оркестру «Lords of the Sound»

11 Листопада, 13:20

Поділитися:

Анонсований місяць тому на 25 листопада концерт симфонічного оркестру «Lords of the Sound» під керівництвом Віталія Саражинського з новою програмою «Кінохіти-2» викликав у Львові нечуваний ажіотаж. Відтак організатори гастролей колективу вирішили організувати додатковий концерт — напередодні, 24 листопада. 

Місце зустрічі меломанів із оркестром, який виконує музичні шедеври світового кінематографа, – незмінне: Львівський національний театр опери та балету ім. С. Крушельницької. Початок концерту – о 19:00.

Оркестр «Lords of the Sound» («Лорди звуку») цієї осені з успіхом гастролює усією Україною. Самі музиканти називають свої концерти «богемними» — мовляв, а як інакше, якщо програма складається виключно із хітів, які отримали найвищий знак якості у всьому світі.

У новій двогодинній програмі «Лордів звуку» «Кінохіти-2» звучить музика, зокрема, із таких фільмів: «Джанго звільнений», «Місія нездійсненна», «Шерлок Холмс», «Агент 007: Координати Скайфолл», «П'ятий елемент», «Амелі», «Титанік», «Одного разу в Америці», «Маска», «Ідентифікація Борна», «Реквієм за мрією»… Також кіноконцертна програма оркестру у жодному місті, де гастролюють музиканти, не обходиться без виконання улюблених мільйонами саундтреків із «Зоряних воєн», «Володаря перснів», «Піратів Карибського моря», «Матриці», «Гаррі Поттера»… Та і це далеко не повний перелік музичних кіноперлин, які оркестр «Lords of the Sound» привезе до Львова 24 і 25 листопада.

Музичну частину концерту «Кінохіти-2» доповнює відеоряд на великому екрані. Традиційно гучні оплески залу викликає оригінальне режисерське рішення: під час виконання теми з кінофільму «Зоряні війни» оркестром диригує… Дарт Вейдер, а під час саундтреку з «Піратів Карибського моря» на сцені з’являється сам Джек Горобець. В улюблених кіногероїв з акторським запалом перетворюються керівник оркестру «Lords of the Sound» Віталій Саражинський і диригент Віталій Фізер.

Оркестр «Lords of the Sound» — це 26 обдарованих і відданих своїй справі музикантів, які при змаху диригентської палички переносять меломанів у прекрасний світ звуків. Кістяк колективу свого часу був сформований на базі Київського музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського. Музиканти творять у популярному жанрі кросовер, органічно переплітаючи на сцені академічне звучання з експресією рок-музики.

Помилковий заголовок — 24 kbcnjgflf e Kmdjds dsl,eltnmcz ljlfnrjdbq rjywthn jhrtcnhe «Дщквы ща еру Ыщгтв»
11 Листопада, 13:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)