Настільна версія
мова | язык

До Львова у рамках великого туру їде одеська група «Flёur»

17 Листопада, 14:34

Поділитися:

26 листопада у Львові, на сцені Львівської філармонії, у рамках туру на підтримку нового альбому виступить одеська група «Flёur». Початок концерту – о 19:00. Крім Львова, у гастрольному графіку групи цієї осені – Одеса, Харків, Київ… Тур постійно доповнюється новими містами.

Востаннє група «Flёur» давала концерт у Львові чотири роки тому. За цей час у команді відбулося чимало подій: і творча перерва, і щасливі й трагічні події у житті учасників. А 2014 рік ознаменувався для «Flёur» виходом нового, восьмого за рахунком, студійного альбому, - «Штормовое предупреждение». Власне, з цією новинкою гурт і концертує зараз. Саме її привезе і до Львова 26 листопада.

Новий альбом від одеської команди об’єднав у собі пісні на нову тематику, з новою амплітудою емоцій та міксом найнеймовірніших вібрацій. Незмінною залишилися особлива атмосфера і окрема реальність, якими наповнена кожна пісня групи.

Утім, новий реліз від «Flёur» вмістив далеко не увесь новий матеріал, який група цьогоріч записала у студії. Відтак на концертах буде значно більше новинок. А деякі пісенні прем'єри музиканти підготували спеціально для туру.

Частину програми, яку дівчата із «Flёur» запрезентують львівським меломанам 26 листопада, складе також неординарний вибір пісень з попередніх альбомів. Напередодні свого 15-річчя, яке команда відзначатиме наступного року, чарівні «Flёur» все більше демонструють своїм слухачам, що поняття «найкращі пісні» - це непостійна величина, а час іноді піднімає із забуття композиції, які знову звучать не менш актуально, ніж у момент їхнього народження.
Помилковий заголовок — Lj Kmdjdf e hfvrf[ dtkbrjuj nehe їlt jltcmrf uhegf «Ад~гк»

17 Листопада, 14:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван