Настільна версія
мова | язык

Емінем і Sia зняли кліп на саундтрек до фільму «Великий зрівнювач»

26 Листопада, 14:24

Поділитися:

Іменитий репер із США Емінем у співпраці з австралійською співачкою Sia зняли кліп на саундтрек до фільму «Великий зрівнювач». Кліп «Guts Over Fear» викладений на офіційному сайті репера, особистій сторінці в «Фейсбук» і публічному каналі виконавця в YouTube.

Режисер Syndrome, який зняв відеокліп, відомий по співпраці з іншими американськими зірками: Fall Out Boy, Кайзою, Imagine Dragons. У ролику показана непроста історія з життя боксера, вимушеного на шляху до слави підробляти в ресторані, піклуватися про батька-алкоголіка і вагітну дружину.

Сингл «Guts Over Fear» є першою композицією з нового альбому Емінема SHADYXV. Шанувальники репера давно чекали нових пісень, і ось 24 листопада відбувся реліз 9-го студійного альбому. На додаток до SHADYXV, сингл включений до збірки Shady Classics.

Бойовик «Великий зрівнювач» від режисера Антуана Фукуа вийшов у прокат у вересні. Малобюджетний фільм (55 млн доларів) зібрав у світі непогану касу — більш 190 млн доларів. Сюжет фільму в дусі 80-х показує війну колишнього спецназівця Роберта Маккола у виконанні Дензела Вашингтона з російською мафією.
Помилковий заголовок — Tvsytv s Ышф pyzkb rksg yf cfeylnhtr lj askmve «Dtkbrbq phsdy.dfx»
26 Листопада, 14:24

Поділитися:

Джерело: muzgazeta.com

Теги: Емінем, Sia, Guts Over Fear

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон