Настільна версія
мова | язык

В Україні відкрили Американську музичну Академію

27 Листопада, 15:11

Поділитися:

На цих вихідних в Києві відбулося відкриття першої в Європі Американської музичної Академії. Презентацію Академії відвідали українські музиканти Олег Фагот Михайлюта, Коля Серга, Діма Monatik, Alloise, Lissa Wassabi та інші. Також серед гостей були помічені: Тимофій Нагорний, Володимир Вірчис, Сніжана Єгорова з дітьми, продюсер Яна Прядко, ведучі Нашого Радіо Анна Свиридова і Сергій Галібін.

В рамках відкриття, едвайзор Академії, один із найдорожчих продюсерів у світ Том Ротрок провів майстер-клас, під час якого розповів про свою роботу з Moby, Gwen Stefani, Foo Fighters, Beck, Eliot Smith, James Blunt, Motorhead та іншими артистами. Також Том розповів про принципову відмінність українського та американського шоу-бізнесу, сучасних трендах світового продюсування.

«
Багато хто говорить, що зараз не той час в Україні, щоб відкривати Американську музичну Академію. Але, коли я розповів у Посольстві США про те, що збираюся зробити, там сказали, що зараз це потрібно Україні. Зараз дуже важливо створювати сучасний голос України, сучасну музику. Важливо, щоб українські молоді артисти були почуті в світі. Важливо, щоб кожен талант був побачений. Війна закінчиться, і ми просто зобов'язані саме зараз розвивати нові можливості для нашої молоді. Саме молодь і є майбутнім сучасної української музики. Академія створена для того, щоб дати можливість молодим людям «експортувати» свою творчість», — розповів засновник Американської музичної Академії Влад Дебрянський.

Співак Діма Monatik: «Це прекрасно, що в Україні з'являються ось такі можливості у сфері музики і що з'являється ось така методика викладання, абсолютно нова і сучасна. І я дуже радий відкриттю Американської музичної Академії. Це дійсно щось нове і я впевнений, що студенти, які будуть там вчитися, отримуватимуть величезний досвід від дійсно правильних наставників і професіоналів. І в України є шанси виховати дуже-дуже талановитих, нових, свіжих, яскравих, цікавих, креативних артистів, які напишуть нові композиції. Я бажаю розвитку цій ідеї, і щоб все виходило».

Американська музична Академія — це перша платформа для української талановитої молоді, яка дасть можливість навчитися написанню саундрека, продюсуванню, вокалу, інструментальній музиці та іншим напрямкам у сфері шоу-бізнесу. Викладачами Академії стануть експерти американського шоу-бізнесу, які отримували Grammy за свої заслуги або були номіновані на премію.
Помилковий заголовок — D Erhfїys dslrhbkb Fvthbrfycmre vepbxye Frfltvs.

27 Листопада, 15:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків