Настільна версія
мова | язык

Каньє Вест покидає музику щоб зайнятися модою

27 Листопада, 16:58

Поділитися:

Репер Каньє Вест заявив, що не збирається продовжувати свою музичну кар'єру: репер планує сконцентруватися на виробництві одягу. Тим більше що у Каньє вже є досвід у цій справі. Нагадаємо, що цієї зими компанія Nike випустила кросівки, дизайн яких розробив особисто Вест, і вони стали хітом продажів на E-bay.

Однак виручена сума не задовольнила його запити, після чого репер волів співпрацювати з компанією Adidas, що запропонувала більш значний гонорар.

Очікується, що Вест закінчить розробку власної лінійки одягу під цим брендом, яка була припинена через завантажений графік музиканта.

«
Колишній я, людина, у якої ще не було сім'ї і дочки, став би без роздумів співпрацювати з Nike, так як я дуже люблю цю марку. Проте нинішній я — зовсім інший. У мене є обов'язки, і я повинен утримувати свою сім'ю. Тому я уклав контракт з Adidas», — пояснив всю цю ситуацію сам репер.

Музикант сприймає виробництво і дизайн одягу досить серйозно: «Я збираюся стати першим справжнім хіп-хоп дизайнером», — сказав чоловік Кім Кардаш'ян.
Помилковий заголовок — Rfym' Dtcn gjrblf' vepbre oj, pfqyznbcz vjlj.

27 Листопада, 16:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон