Настільна версія
мова | язык

Еріка записала з Сергієм Кузіним пісню про майбутнє України

1 Грудня, 22:47

Поділитися:

Українська співачка Еріка представила композицію, записану спільно з власним продюсером Сергієм Кузіним. Нова пісня про віру в майбутнє України носить назву «Другая страна».

Незважаючи на те, що народження дуету Еріка — Сергій Кузін пророкували з самого початку творчої співпраці співачки і продюсера, поп-виконавиця і радіорокер явили спільну композицію саме зараз. Стимулом послужила ситуація, що склалася в Україні.

«Другая страна» — це музичне втілення сили, волі і віри в майбутнє кожного українця, який живе тут і зараз. Це стирання кордонів не тільки в музиці, а й у свідомості. Це спільний гімн Свободі від різних, але єдиних у своїх переконаннях творчих людей.

Автором пісні є журналіст, телеведучий і продюсер Олександр Ільїних, який написав для Сергія Кузіна «Рок-н-рол в стакане» і в дуеті з Ерікою представив важливе для України відео «Схід-Захід / Восток-Запад». 

Нагадаємо, Еріка та Сергій Кузін воліють не словом, а ділом проявляти свою громадянську позицію у відповідь на нинішню ситуацію в Україні. Разом із колегою Кузіна по ранковому шоу Камтугеза на Radio Rocks Сонею Сотник вони виступили в трьох військових частинах, які базуються на кордоні з Кримом, і дали концерт в Слов'янську. Еріка заспівала для українських солдатів на передовій і відправилася з концертним туром по містах Донбасу — разом з колегами по сцені підтримала українських військових і мирних жителів у зоні АТО. 
Помилковий заголовок — Thsrf pfgbcfkf p Cthus'v Repsybv gscy. ghj vfq,eny' Erhfїyb
1 Грудня, 22:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон