Настільна версія
мова | язык

У Львові вперше гастролюватиме скандальний Київський театр «Чорний Квадрат»

3 Грудня, 17:30

Поділитися:

У середу, 10 грудня, до Львова завітає відомий Київський театр імпровізації «Чорний Квадрат». Театральний колектив успішно гастролює по всій Україні, а до міста Лева приїде вперше – зі скандальною виставою «Кохання SEXом не зіпсуєш». 

Свою постановку Театр «Чорний Квадрат» покаже на сцені Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки. Важливий момент — спектакль для публіки від 18 років. 

Київський театр-студія імпровізації «Чорний Квадрат» існує від 1991 року. Вистава «Кохання SEXом не зіпсуєш», яку столична трупа привезе 10 грудня до Львова, — це гостра сексуальна комедія для дорослих. Щоправда, з ліричним ухилом: любов, розтягнута у часі, і секс, знайдений через роки. Ця вистава про те, як деяким людям вдається (або не вдається) дійти до сексу і якими химерними способами вони потім намагаються втекти від наслідків. Як стається так, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що потрібно робити і чого не варто говорити? А які речі трапляються самі собою? І чи змінюється щось усередині нас після всього цього?.. Одне слово, глядач у залі почує запитання, які сам собі ставить у різні періоди свого життя, у різних «лямурних» обставинах. І може, у ході вистави навіть знайде для себе відповіді на деякі із них.

З анотації до вистави «Кохання SEXом не зіпсуєш»: «Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, смуток і сміх, любов і ненависть. І ще щось таке, невловиме... Мінімум вульгарності, нуль порнографії. Натомість - приємний еротизм, який лоскоче нерви і розслабляє мозок».

Цю пікантну комедію для дорослих (зрештою, дорослих не так за паспортом, як за станом душі) її творці не рекомендують відвідувати «людям із надно святенницькими поглядами на світ, а також тим, хто не має почуття гумору». Утім, гарантують, що навіть «тонка натура» отримає катарсис. Бо ж комедія від Київського театру-студії імпровізації «Чорний Квадрат» «Кохання SEXом не зіпсуєш» — яскрава, динамічна і насичена. Вона – про кохання та секс, а ці теми навряд чи можуть бути нудними.  
Помилковий заголовок — E Kmdjds dgthit ufcnhjk.dfnbvt crfylfkmybq Rbїdcmrbq ntfnh «Xjhybq Rdflhfn»

3 Грудня, 17:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків