Настільна версія
мова | язык

Віктор Павлік презентував «Недописану книгу» в бібліотеці

4 Грудня, 10:40

Поділитися:

В середу Віктор Павлік презентував кліп на пісню «Недописана книга». Презентація відбулась у вузькому колі друзів, в теплій домашній атмосфері. Режисером відео став відомий кліпмейкер Володимир Якименко.

Віктор Павлік: «Ми намагалися втілити певну філософію в нашому відео. Кожна жінка унікальна, неповторна та багатогранна. Жіночій світ достатньо тендітний і важливо його берегти. Важливо бути сильним, вміти вчасно почути свою жінку, відчути стан її душі. Разом чоловік та жінка відкривають нові горизонти. І якщо книга не дописана, то її можна далі писати разом».

«Мені одразу сподобалась пісня, я її відчув. Ми створили цікаву історію, як на мене. Дорослу, сюжетну. Кожен має свій берег та своє море. Сподіваюсь, телевізійні канали нас підтримають. Ми народжуємо відео, завдяки телебаченню і глядачу наша історія живе», — розповідає Володимир Якименко.

Серед гостей співачка Alyosha, яка є автором композиції. Alyosha: «Пісня була написана мною, але від чоловічого імені, що і вирішило її подальшу долю. Коли ми з Вадимом Лисицею (продюсер Alyosha) намагалися записати її в студії, я виразно чула голос Віктора Павліка. Ми вирішили показати пісню Віктору, і я ще раз переконалась у своїх відчуттях-Віктор заспівав її дуже по чоловічому, мужньо. Відео доповнило ідею пісні — жінка може бути дуже різною, мати і змінювати багато образів, щоб сподобатися своєму чоловіку, але головне для кожної з нас-знайти себе і лишатися собою».

Прокоментувала свою участь в кліпі і одна з актрис Наталія Кулаковська, молода модель, яка переважно працює в Японії. За словами Наталії, вона прийняла запрошення своїх друзів Віктора Павліка та Володимира Якименко, оскільки пісня виявилась ій близька, і графік дозволив прилетіти до України. «Цікава робота, творчі талановиті люди поруч, я щаслива, що нам вдалась ця історія», — розповідає Наталія. 

Приємно, що під час презентації привернули увагу до книги. Віктор Павлік та його друзі передали до бібліотеки кілька цікавих книг. Серед яких, наприклад, є брошура з порадами від карпатського старця.

«Така книга дуже актуальна, в ній накопичена життєва мудрість чоловіка, який просто жив, радів життю, та фіксував свій життєвий досвід, щоб передати його іншим поколінням».

Нехай хороших книг буде більше, і молодь наша буде обізнаною, вважають Віктор та його друзі. Приємного перегляду!
Помилковий заголовок — Dsrnjh Gfdksr ghtptynedfd «Ytljgbcfye rybue» d ,s,ksjntws
4 Грудня, 10:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)