Настільна версія
мова | язык

«Голос країни» Павло Табаков дасть у Києві концерт «Різдво для двох»

11 Грудня, 15:31

Поділитися:

7 січня 2015 року, на саме Різдво, на малій сцені Національного палацу мистецтв «Україна» відбудеться сольний концерт співака, композитора, переможця телепроекту «Голос країни» Павла Табакова. У цей святковий день голосистий і харизматичний виконавець порадує меломанів романтичною різдвяною концертною програмою «Різдво для двох».

Відколи Павло Табаков у 2009 році випустив альбом колядок і святкових зимових пісень «Різдво для двох», відтоді його романтичний спів супроводжує Різдвяні свята українців: «Святий Миколай», «Це Новий рік», «Коляда-колядка», «Колискова», «Рождество», «Покотилась зірка з неба», «Різдво для двох» звучать в оселях, кав’ярнях, на різдвяних ярмарках… А цієї зими співак запропонує своїм прихильникам нові інтерпретації уже знаних колядок – як традиційних, так і авторських.

У традиційних колядах «Добрий вечір тобі», «Бог ся рождає», «Нова радість стала» уважні меломани розчують і українську автентику, і американську мелодику, і навіть східні настрої. Не обійдуться концерти Табакова і без пісенних прем’єр. Зокрема, у світлі останніх подій в Україні у співавторстві з відомою поетесою Мар’яною Савкою співак створив актуальну різдвяну пісню «Мирне Різдво», у якій є такі рядки: «Народився Бог один на всіх - / І на Захід, і на Схід».

«
Різдво – особливий день у році, — каже Павло Табаков. — День, коли найсвітліше і найдобріше свято входить у кожен дім. Тому треба колядувати, радіти і у піснях прославляти маленького Ісуса. У концертній програмі «Різдво для двох» - максимум добрих і світлих емоцій. Чимало киян люблять їздити на Різдво до мого рідного міста Львова, а цього разу ми з моїми музикантами 7 січня привеземо музичне Різдво по-львівськи до столиці!»

Концерти Павла Табакова «Різдво для двох» — це дві години мелодійного, душевного і сповненого тільки справжніх емоцій музичного дійства. А оскільки виступ у малому залі Палацу «Україна» відбудеться в особливий день у році та ще й у казковий, білосніжний період, то під час нього можуть ставатися дива і навіть здійснюватися мрії... Зробіть собі та своїм рідним подарунок у день Різдва Христового — завітайте на найдобріший концерт цієї зими!
Помилковий заголовок — «Ujkjc rhfїyb» Gfdkj Nf,frjd lfcnm e Rb'ds rjywthn «Hspldj lkz ldj[»

11 Грудня, 15:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван