Настільна версія
мова | язык

Пісню «Україна» виконають два хори, рок-група і оркестр одночасно

17 Грудня, 19:23

Поділитися:

Світлана Германова, екс-солістка групи FM і лідер рок-проекту Germanova, готує оригінальний проект – виконання її пісні «Україна» двома хорами і симфонічним оркестром. Як розповіла Cultprostir співачка, студійний запис версії і кліп на неї будуть презентовані приблизно в середині січня.

«
Грандіозний формат обумовлений моїм сильним бажанням розбудити в людях любов до України. Моє єдине зброю проти байдужості – пісня. В хоровому та оркестровому виконанні переплететься безліч людських енергій. Такий калібр впливу буде помітніше. Ми прагнемо до сучасного звучання пісні, щоб вона була в дусі часу», — розповіла Світлана Германова.

У проекті задіяні хор і оркестр під назвою MyCapella, а також хор Sandra Band під керівництвом Михайла Вандаловського, тренера з телепроекту «Битва хорів». Саме він став автором нового аранжування. «Я знайшов натхнення в абсолютно новій, незвіданій для мене енергії, яку має ця пісня. Тут сила і міць, тепло і доброта, смуток і радість. Все це закодовано в красивих акордах і мелодії, яка ллється запам'ятовується», — зізнався Михайло Вандаловський.
Помилковий заголовок — Gscy. «Erhfїyf» dbrjyf.nm ldf [jhb? hjr-uhegf s jhrtcnh jlyjxfcyj
17 Грудня, 19:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)