Настільна версія
мова | язык

На концертах Табакова буде аукціон різдвяних картин вихованців центру «Джерело»

19 Грудня, 18:53

Поділитися:

25 грудня, на Католицьке Різдво, на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької відбудуться два сольні концерти співака та композитора Павла Табакова. Цієї зими у рідному місті володар титулу «Голос країни» порадує меломанів святковою романтичною концертною програмою «Різдво для двох». Початок концертів – о 18:00 та 20:00.

На заньківчанській сцені у виконанні Павла Табакова і його групи звучатимуть колядки – і українські традиційні в оригінальних аранжуваннях, і авторські, і «в’язанка» зі знаних англомовних різдвяних пісень. А у фойє театру відбуватиметься «тихий» аукціон унікальних живописних картин на різдвяну тематику. Унікальність цих робіт у тому, що вони створені вихованцями Навчально-реабілітаційного центру «Джерело» — спеціально до концертів Табакова «Різдво для двох».

«Павло Табаков уже багато років є нашим приятелем, він неодноразово бував на аукціонах живописних робіт «джерелят», — каже директор Центру «Джерело» Анна Гайдучок. — І коли у Центрі дізналися про те, що співак готує різдвяні концерти, виникла ідея намалювати кілька картин, присвячених Різдву. Наша молодь дуже старалася, вкладала у кожну роботу усю свою душу і всі свої вміння. Під час створення цих картин у «Джерелі» відчувався запах Різдва, свята».

«
Картини, створені вихованцями «Джерела», — напрочуд світлі і теплі, — ділиться Павло Табаков. — Від них відчуваєш енергетику любові, добра і позитиву. Вони створюють настрій Різдва. Мені дуже приємно, що мої концерти у рідному Львові матимуть такий цікавий мистецький акцент».

Авторами різдвяних живописних полотен, які підуть з молотка 25 грудня у Театрі ім. М. Заньковецької, є молодь з особливими потребами, віком від 18 до 25 років. Усі картини намальовані акриловими фарбами на полотні. Усього – шість картин. Серед них є колективні роботи. Початкова вартість благодійної пожертви за картини — від 200 до 450 грн. Усі виручені з аукціону кошти підуть на діяльність арт-терапевтичної студії, що діє при Майстернях Навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Концерти Павла Табакова «Різдво для двох» — це дві години мелодійного, душевного і сповненого тільки справжніх емоцій музичного дійства. А оскільки ці виступи відбудуться в особливий день у році та ще й у казковий, білосніжний період, то під час нього можуть ставатися дива і навіть здійснюватися мрії...

На саме Різдво, 7 січня 2015 року, Павло Табаков і його група повезуть програму «Різдво для двох» до Києва. У столиці концерт відбудеться у Національному палаці мистецтв «Україна» (малий зал). А вже наступного, 8 січня, Табаков вилетить на гастролі до Канади. Там, зокрема, 10 січня 2015 р. у Торонто відбудеться спільний різдвяний концерт володаря титулу «Голос країни» і формації «Піккардійська Терція».
Помилковий заголовок — Yf rjywthnf[ Nf,frjdf ,elt ferwsjy hspldzyb[ rfhnby db[jdfywsd wtynhe «L;thtkj»
19 Грудня, 18:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків