Настільна версія
мова | язык

АнтитілА: із зони АТО до лікарні

26 Грудня, 14:40

Поділитися:

Повертаючись додому із зони АТО, після відвантаження необхідної амуніції, а також новорічних подарунків на передову, чотири волонтери Тарас Тополя (АнтитілА), Сергій Вусик (АнтитілА), Руслан Горовий та Вікторія Кононова (волонтер із Сєвєродонецька), яку хлопці підвозили до Києва, та водій мікроавтобуса потрапили у ДТП.

Аварія сталася на трасі Харків – Київ, біля дванадцятої ночі. Складні погодні умови, волога дорога та ожеледь зробили свою справу – водій не впорався з керуванням, і бус, декілька разів перекинувшись, вилетів з дороги.

Окрім водія, на якому немає жодної подряпини, четверо волонтерів отримали травми різної тяжкості. Усі були доставлені у хірургічне відділення лікарні у Харківській області, де їм надали медичну допомогу.

Мікроавтобус повністю розбитий. Цей бус був знайдений, завдяки старанням друзів. Він вирішував проблему з транспортом, яка виникала перед кожною поїздкою в зону АТО, і мав служити волонтерським справам… Подробиці події будуть трохи згодом. Вантаж доставлено! Усі ЖИВІ! І це найголовніше!
Помилковий заголовок — FynbnskF^ sp pjyb FNJ lj ksrfhys

26 Грудня, 14:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій