Настільна версія
мова | язык

Комедія «8 нових побачень» скоро на всіх екранах України!

29 Грудня, 01:56

Поділитися:

25 грудня в кінотеатрі «Україна» відбувся допрем’єрний показ новорічної комедії «8 нових побачень». Фільм є продовженням стрічки «8 перших побачень», у головних ролях знову грають Володимир Зеленський та Оксана Акіншина, а також Михайло Галустян.
На вечірку перед допрем’єрним показом завітало чимало відомих людей, серед яких були акторка Ольга Сумська і зірки «X-Фактора» Олег Кензов та Сергій Гладир.


«А як же ж я можу пропустити? Я була запрошена командою «Кварталу», я їх дуже шаную і на будь-яку прем’єру мені дуже приємно прийти. Команда Володі Зеленського робить хороше кіно, трохи позитиву ніколи не завадить, а ця команда – завжди позитив», – ділиться своїми очікуваннями Сумська.

Захоплений творчістю Володимира Зеленського і учасник «Х-фактора» Сергій Гладир: «В нього дуже тонке почуття гумору. Це вже перевірена людина в комедійному жанрі, тому я абсолютно впевнений в тому, що фільм буде хорошим».

До речі, на вечірці був і сам продюсер комедії - Сергій Шефир!
Перед початком фільму він вийшов на сцену та гарантував глядачам позитивні емоції після перегляду.

Сюжет комедії розгортається навколо подружньої пари – Віри та Микити, які не зовсім задоволені своїм сімейним життям. Доля дає їм можливість перевірити свої почуття: а що як вони прокинуться одного ранку зі своїми ідеальними другими половинками? Як їм вдасться знову налагодити свої стосунки? На ці запитання нехай знайде відповідь сам глядач.
Помилковий заголовок — Rjvtlsz «8 yjdb[ gj,fxtym» crjhj yf dcs[ trhfyf[ Erhfїyb!

29 Грудня, 01:56

Поділитися:

Автори статті: Анастасія Соголовська та Тетяна Алексеєва
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Кінотеатр Україна, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій