Настільна версія
мова | язык

Україна обрала переможця п'ятого сезону шоу «Х-Фактор»!

29 Грудня, 14:27

Поділитися:

27 грудня на телеканалі СТБ в прямому ефірі відбувся гала-концерт наймаcштабнішого шоу країни «Х-Фактор-5». Довгі 8 тижнів 12 фіналістів боролися за перемогу у найкращому вокальному шоу країни. І на 7 ефірі ми дізналися, хто ж став суперфіналістами цього сезону!

Право змагатися за головний приз вибороли Дмитро Бабак та тріо «Екстрим». Лінії для голосування за обраних суперфіналістів були відкриті цілий тиждень, протягом якого глядачі мали змогу віддати голос за свого фаворита. І ось довгоочікуваний гала-концерт. Виступи 12 фіналістів знов зібрали шквал овацій. Протягом ефіру було багато сюрпризів як від учасників, так і від суддів шоу. І нарешті на сцену вийшли судді зі своїми підопічними, а також Оксана з конвертом, в якому – результати голосування. Вся країна завмерла в очікуванні. У цей момент серця билися з неймовірною швидкістю.

«Переможцем «Х-Фактора-5» стає Дмитро Бабак!» – оголосила результати Оксана Марченко.
Сам Дмитро був у великому шоці від вибору країни, адже казав, що просто не вірить у себе та свої сили. Та глядачі повірили і вибрали його своїм переможцем!

Дмитро вважає свою перемогу дивом, а як сказала наставниця Дмитра Ніно: «Чудеса существуют!»

Тому бажаємо Вам вірити у дива, і як доводить переможець п'ятого сезону "Х-Фактора" Дмитро Бабак - вони обов'язково здійсняться!
Помилковий заголовок — Erhfїyf j,hfkf gthtvj;wz gэznjuj ctpjye ije «{-Afrnjh»!

29 Грудня, 14:27

Поділитися:

Фото: Юлія Величанська
Автор статті: Тетяна Алексєєва
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Х-Фактор, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків